Score! World Goals v2.41 Hileli Apk İndir

Score! World Goals v2.41 Hileli Apk İndir


Score-World-Goals

utbol severler için futbolun keyfini android cihazlarda yaşatan ve eğlenceli bir konseptle hazırlanmış bir oyun. Score! World Goals Apk, dünyanın en güzel gollerinin derlendiği bu oyun, aynı golü tekrar yaşamak isteyenlere adeta bir dejavu anı yaşatıyor. Keyifli gol pozisyonları ile futbol heyecanını ikiye katlayan bu oyun, futbol tutkunlarına hitap ediyor.
Google Play ve App Store’dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Score! World Goals Apk, en sevdiğiniz gollerin heyecanını yeniden taşımanıza olanak sunuyor. Daha önce oynadığınız futbol oyunlarından çok farklı bir konsept ile hazırlanan bu oyun, futbol severlerin bağımlısı olacağı bir oyun. Futbol tabanlı bir bulmaca oyunu olması, özellikle önceden atılmış gollerin heyecanını yeniden yaşamak isteyenlere hitap ediyor. Nerede olursanız olun, telefon ve tabletinizden oyun oynarken eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan Score! World Goals Apk, futbol becerilerinizle daha da zevkli hale geliyor.
Güncellemelerle birlikte, hazırlanmış ve unutulmazlar arasına girmiş yüzlerce gerçek gol pozisyonunu, becerilerinizle gole çevirmenizi sağlıyor. Futbol severlerin vazgeçemeyeceği bu oyunda serbest vuruşlar, sert şutlar, ara paslar ve futbol oyununa dair ne ararsanız var. Eğlenceli ses efektleri ve muhteşem grafiklerin daha da zevkli hale getirdiği Score! World Goals Apk oynarken, öyle pozisyonlarla karşılaşacaksınız ki, zorlanacağınızdan emin olabilirsiniz. Pes etmeyin ve devam edin. Böylece en güzel gol pozisyonlarını gole çevirerek futbol keyfinizi ikiye katlayın.










KAYNAK: http://www.apkuygulama.com/2014/04/score-world-goals-v2-41-hileli-apk-indir/
Score! World Goals v2.41 Hileli Apk İndir Score! World Goals v2.41 Hileli Apk İndir Reviewed by Unknown on 04:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.